Ma - Vr

Jo & Jeroen in de ochtend

Achtergrond
share close

“Jo & Jeroen in de ochtend”

Een luchtig ochtendprogramma met humor, heel veel humor. Ze nemen je als luisteraar mee door de muziekstroom van jouw leven en gaan de lach geen dag uit de weg. Niets van de programma’s is geproduceerd, alles komt met de dag en is uiteraard live!

Nieuwsfeiten, fileberichten, verjaardagen, verzoekjes van luisteraars, interviews en vaste onderdelen als Moppen Vrijdag en Advertentie Donderdag.
Spektakel met vaste bekende Nederlanders aan de telefoon en in de studio.
Laat je verrassen en luister iedere werkdag naar de leukste en meest afwisselende ochtendshow op de radio. Start je dag ontspannen en met een lach, luister naar ‘Jo & Jeroen in de ochtend’ iedere werkdag van 7.00 tot 10.00 uur.

Volg Jo en Jeroen op de verschillende socials!

 


Jo & Jeroen in de ochtend crew


Presentator

Jo de Graaf

Jo de Graaf begint zijn loopbaan als discjockey op z’n eigen zolder als etherpiraat. Toen in Rotterdam, de geboortestad van Jo, Radio Atlantis (begin tachtiger jaren) verscheen waren alle overige radio piraten met stomheid geslagen!

Presentator

Jeroen Smits

Jeroen Smits zag op 2 oktober 1975 voor het eerst het levenslicht in een ziekenhuis te Leidschendam. Al snel blijkt dat, de in een arbeiderswijk vlakbij Den Haag opgroeiende, Smits talent heeft voor het maken van grappen en het entertainen en vermaken van mensen.
Jo & Jeroen in de ochtend evenementen


Sorry, er is niets op dit moment.

Rate it
0%