play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Gina de Boer te gast in DrieKwart Remco De Reus

Partners

Word Partner van 4EVER49 Radio en Bereik de Actieve 49ers!

4EVER49 Radio is uniek! Ons station bereikt de commercieel interessante doelgroep 45-65 op diverse manieren en biedt als brand een breed scala aan labels en activiteiten voor onze doelgroep. Wij creëren graag een maatwerk voorstel voor onze partners. Wij geloven niet in de standaard commercial pakketten. Laat je verrassen door onze innovatieve en creatieve communicatiestijl om je doelgroep te bereiken en te behouden.

De Doelgroep

4EVER49 Radio richt zich op mensen die midden in het leven staan! Onze vrolijke en positieve radio is gemaakt door en voor energieke mensen. Wij noemen deze groep de 49ers. Met een uitgebalanceerde mix van herkenbare muziek van toen en nu en interessante onderwerpen, blijven wij trouw aan onze play-off: De Muziekstroom van je leven!

Bereik

4EVER49 Radio is landelijk te ontvangen via DAB+. Wereldwijd kunnen luisteraars ons vinden via de 4EVER49 Radio website of app. Daarnaast zijn we te beluisteren via kabelproviders als KPN, Odido, Caiway, Delta en de bekende radio portals, waaronder Tune In en Nederlandseradio.nl. Voor actuele bereikcijfers, neem contact met ons op per mail.

PARTNER MOGELJKHEDEN

Wij bieden bedrijven en organisaties tal van mogelijkheden om de 49ers doelgroep te bereiken. Onze partnerships gaan veel verder dan een standaard radiocommercial. Een partnership met ons merk is uniek en uitgebreid. Wij bieden creatieve non-spot oplossingen op nationale radio. En alles vertalen we Online door middels onze website, socials en nieuwsbrief.

Verwacht van ons geen standaard voorstel per mail; Wij komen graag persoonlijk met jou in gesprek om jouw merk de aandacht te geven die het verdient.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op via [email protected] en ontdek de mogelijkheden om samen te werken met 4EVER49 Radio.

Onze Partners

0%