play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Gina de Boer te gast in DrieKwart Remco De Reus

Jo de Graaf

Achtergrond

JO DE GRAAF

Jo de Graaf begint zijn loopbaan als discjockey op z’n eigen zolder als etherpiraat.
Toen in Rotterdam, de geboortestad van Jo, Radio Atlantis (begin tachtiger jaren) verscheen waren alle overige radio piraten met stomheid geslagen!
Zo professioneel en met een zeer groot bereik. Dit werd het doel van Jo de Graaf, 6 maanden later deed hij daar dan ook, op zeer jonge leeftijd, een dagelijks ochtendprogramma. Na wat omwegen en het opgeheven Atlantis (32 maal uit de lucht gehaald) draait hij, voor een aantal jaren, in het weekend plaatjes in Bar Don Kozak en Uncle Sam op het stadhuisplein van Rotterdam. Toen het house / gabber tijdperk aanbrak kwam Jo daarmee in aanraking en begon met het organiseren van special avonden in een Jongerencentrum op de Slinge in Rotterdam, dit deed hij samen met goeie vriend Piet van Vliet (r.i.p) en wel Pompeï.

 

Dit jongere centrum groeide uit tot één van de bekendste ‘gabber’ zaken van Nederland. Namen als Paul Elstak, Dj Panic waren destijds beginnende Jocks. Echter was het na ruim twee jaar wel op voor de commercieel draaiende Jo de Graaf. Hij werd gevraagd om als Dj te komen draaien in de startende Baja Beachclub aan de Meent in Rotterdam.

Deze reis heeft ruim 18 jaar, 3 prachtige kinderen Grote Baja Beachclub aan de Kareldoormanstraat, Baja Beachclub Port Olympic Barcelona, Baja Radio op het internet, 20 Baja cd’s, hits met o.a Dance Nation / Sunshine en vele overige avonturen geduurd. Een tijd die voorbij is gevlogen.
Na ruim 30 jaar nachtleven kwam Jo, via vriend Rob Duyn, terecht in de reizen. Deze reizen worden samengesteld voor hardlopend Nederland onder het label Loopreizen.nl. Via dit label kan je een vlucht, verblijf en startbewijs boeken voor jouw internationale Loop avontuur. Acht jaar later is het uitgebouwd tot de Marktleider in Nederland en labels in België en Duitsland.

Onderweg, rond de Corona jaren, legde Rob Duyn Jo de vraag voor om zijn oude passie (radio) samen te brengen met de huidige bedrijven. Via het internet was LoopreizenRadio geboren.

Twee jaar later en een lonkend DAB+ netwerk in Nederland hebben Rob en Jo nu een heus commercieel radio station opgezet voor de mensen die midden in het leven staan en elke dag het leven vieren. 4ever49 Radio. Celebrating Live.

Het radio station brengt positieve muziek, brengt de leeftijdsperceptie onder de aandacht en viert elke dag een feestje. 24 uur per dag te beluisteren en met dagelijkse live programma’s. Waar het vroeger allemaal mee is begonnen is nu weer terug op zn pad. Is de bal daarmee rond?

Nee dit is ook weer een deel in het positieve leven van Jo de Graaf.

Dagelijks is Jo de graaf te beluisteren tussen 07-10 uur op www.4ever49radio.nl en via DAB+. Dit ochtendprogramma doet hij samen met Jeroen Smits  de moppentopper en RTL presentator van Married at first sight.

Rate it

PresentatorStation Manager

0%