play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

Highlights

Paul van Tatenhove vecht voor anderen! Steun hem in de strijd!

today11 oktober 2023 112 2

Achtergrond
share close

Allereerst zou ik mezelf graag even voorstellen,
Mijn naam is Paul van Tatenhove, woonachtig in Berghem, geboren in Geldrop en getogen in Eindhoven, gelukkig getrouwd met Tanja en de hele trotse vader van Sem (9) en Linn (5).
In mijn vrije tijd sport ik veel en graag, ik loop trailruns over mountainbike routes en ga graag naar de gym, ook volg ik veel sport en ga ik graag met mijn gezin eropuit om mooie momenten te maken met elkaar.
Ik ben werkzaam bij Defensie en voor de jeugdopleiding van P.S.V. Onlangs is helaas mijn collega Thijs Slegers perschef van P.S.V. op 27 maart op 46 jarige leeftijd komen te overlijden als gevolg van acute leukemie en heeft hij voor zijn dood 11000 stamceldonoren voor Matchis binnen gehaald. Nu heb ik zelf helaas kanker maar ben wel topfit en gaat het heel goed met mij.
Zo goed zelfs dat ik een initiatief ben gestart om geld in te zamelen voor Matchis en Thijs en heb ik op 23 september de Alpe d’Huez hardlopend bedwongen. De lat heb ik hoog gelegd want door een ieder maar €1,- te vragen van de €100.000 die ik wil binnenlopen, kan ik wel wat hulp gebruiken.
Want als heel veel mensen €1,- geven dan maken heel veel mensen met kleine gift een heel groot gebaar!
Zie voor de laatste updates mijn pagina van Matchis,
(tevens kunt u daar de actie-video bekijken) www.sterkvoormatchis.nl/fundraisers/paul-van-tatenhove

Onlangs hebben producers/componisten Peter Mourad en Toni Visschers van SMIYES een krachtig dance-pop nummer geschreven, “Let Me Be”, en hebben dat verbonden aan mijn initiatief en het sluit naadloos aan bij mijn gedachten.
Op 2 september hebben we daarvoor een actie-video opgenomen die mijn streven voor dit initiatief weergeeft.
23 september, op hetzelfde moment waarop ik op de top van de Alpe d’Huez stond, werd dit nummer officieel gelanceerd.
Wat dit nummer extra bijzonder maakt, is dat elke keer als het wordt afgespeeld of gestreamd wordt, er direct een bedrag naar mijn initiatief voor Matchis gaat.

Bekijk hier de actie-video op YouTube: https://youtu.be/hqgxE6fF4uU
Stream via deze link ‘’Let Me Be’’: https://tr.ee/_I4g4_KUOX

Mijn beroep op u is als volgt:
Graag zou ik u willen vragen om mijn initiatief kracht bij te zetten. Wat mij enorm zou helpen in deze is om uw persoonlijke netwerk aan te spreken
en om een of meerdere berichten te plaatsen op uw sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn, of een platform dat u geschikt acht).
U kunt de informatie uit het onderstaande voorbeeld bericht gebruiken, maar natuurlijk is het ook helemaal prima als u het bericht in uw eigen woorden schrijft.

Namens Paul en mijzelf, bedankt voor jullie steun!

Bekijk hier de actie-video op YouTube:
https://youtu.be/hqgxE6fF4uU
Luister/Stream ‘’Let Me Be’’:
https://tr.ee/_I4g4_KUOX
Het hele verhaal van Paul is te lezen op:
www.sterkvoormatchis.nl/fundraisers/paul-van-tatenhove

Met hartelijke en sportieve groet,
Paul van Tatenhove

Geschreven door ® 4EVER49 Radio

Rate it
0%