play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Gina de Boer te gast in DrieKwart Remco De Reus

Beweging

Achtergrond

Leid je als 49’er een sportief leven? Dan is het belangrijk producten te gebruiken om je lichaam te ondersteunen. Op die manier kun je sportief bezig blijven zonder blessures op te lopen, omdat je spieren de kans krijgen goed te herstellen.

Missie

Wij willen sportieve 49’ers helpen hun sportprestaties te optimaliseren maar vooral ook vol te houden. Hiervoor bevelen we kwalitatief hoogwaardige aanvullingen aan. In samenwerking met Koninklijke DSM worden voortduren nieuwe Sport Nutrition producten ontwikkeld die passen bij jouw manier van bewegen, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
Omdat we het leven en de aarde koesteren vinden we het niet alleen belangrijk dat de producten die we aanraden bij verschillende diëten en leefstijlen passen, maar ook dat onze producten duurzaam zijn. Daarom zijn de producten die we aanraden natuurlijk, veganistisch en duurzaam geproduceerd.

Energie

Regelmatig bewegen kost energie. Iedere 49’er zal het herkennen; op sommige dagen heb je dat meer dan op andere. Wanneer je je een dagje wat minder energiek voelt kun je voor of tijdens het sporten best een opkikker gebruiken. Je kunt je energielevel heel gemakkelijk een handje helpen, zodat je je fit en energiek genoeg voelt om aan de slag te gaan en zo je sportprestaties goed vol te houden.
Een eenvoudig hulpmiddel zijn gummies; snoepjes op basis van maar liefst 92,5% fruit! De verschillende voedingsstoffen in deze gummies ondersteunen jouw energielevels. Ze bevatten B-vitamines die natuurlijke energie in je lichaam vrijmaken én die helpen energie uit voeding te halen. De cafeïne in de snoepjes helpt je het sporten langer vol te houden.

Spierherstel

Of je de 49 al gepasseerd bent of niet; sporten is belastend voor je spieren. Dat is goed, want daarmee wordt energie gebruikt en dus verbrand. Wanneer spieren sterker worden, gebruiken ze ook in rust meer energie. Dat betekent dat je lichaam fitter wordt. Het risico ligt alleen op de loer dat je spieren geblesseerd raken bij intensiever gebruik. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat je spieren na fysieke inspanning goed kunnen herstellen zodat ze de kans krijgen sterker te worden. Eiwitten (proteïnen) zijn belangrijk voor spierherstel. Het is daarom aan te raden om na het sporten eiwitrijke producten tot je te nemen, zodat je de volgende keer zonder ongemakken weer kan sporten.

Voldoende eiwitten binnenkrijgen klinkt misschien lastig, maar het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met behulp van (deze) veganistische proteïnerepen herstellen je spieren na het sporten. Deze repen zijn rijk aan eiwitten dankzij een nieuw eiwit-isolaat dat ontwikkeld is door DSM. De repen zijn duurzaam geproduceerd én beter door jouw lichaam op te nemen dan andere plantaardige bronnen van eiwitten.

0%