play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Gina de Boer te gast in DrieKwart Remco De Reus

Rob Duyn

Achtergrond

ROB DUYN

Rob Duyn is een ondernemer in hart en nieren. Altijd lachen, altijd kansen zien en altijd op zoek naar mooie uitdagingen.
De liefde voor muziek creëert Rob al als klein mannetje die opgroeit in Schiedam.
Als ondernemer is het Rob die meerdere bedrijven succesvol uit de grond stampt. Loopreizen is daar een voorbeeld van. Jo de Graaf is op dat moment werkzaam bij Loopreizen en hij oppert om een radiozender te beginnen voor de specifieke doelgroep hardlopers! Daarmee is Loopreizen radio een feit en starten de twee met afwisselende programma’s vanuit het kantoor in Barendrecht.

Loopreizen radio blijkt een succesformule te zijn en veel luisteraars met diezelfde passie voor hardlopen sluiten zich aan bij het station.
Rob Duyn maakt in deze periode zelf de overstap naar de rol van programmamaker. Onder de noemer; wat ik wil dat leer ik en kan ik, maakt Rob vele vlieguren en ontwikkeld zich stormachtig.
Wanneer Loopreizen radio uiteindelijk besluit om landelijk via DAB plus verder te gaan onder de noemer 4EVER49 radio, is het Rob die uiteraard ook die weg volgt.

Met de programma’s de Zorgeloze zaterdag en de Easy zondagmorgen is Rob een vast onderdeel van de weekendprogrammering en niet meer weg te denken. Easy en Zorgeloos sluiten perfect aan op de sfeer van de programma’s die Rob maakt en invulling geeft. Lekkere rustige muziek die past bij het weekend!

Biografie Rob Duijn Rho-Delta

Rho-Delta is ooit op een klein kamertje ‘3 hoog achter’ begonnen met Ullrich alarmsystemen. Oprichter Rob Duyn is tot op de dag van vandaag de CEO en nauw betrokken bij alle ontwikkelingen binnen het bedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot een organisatie met meerdere afdelingen en disciplines.

Het kamertje ‘3 hoog achter’ werd al lang geleden verruild voor een bedrijfspand en na wat omzwervingen in Rotterdam is het bedrijf sinds 2004 gevestigd in Barendrecht in ‘Villa California Building’ op de grens met Rotterdam. Dit bedrijf verzamelcomplex biedt onderdak aan alle Rho-Delta
afdelingen en externe huurders.

Rho-Delta heeft sindsdien een flink aantal veranderingen doorgemaakt qua productassortiment. In de beginjaren was Rho-Delta toonaangevend op de automotive markt met de merken GT, Ullrich, Mach, MTX en Macrom.

Later werd gestart met de verkoop van mobiele autotelefoons, toen nog met een vast snoer en zware accu wat niet meer voor te stellen is in deze tijd van mobiele telefoons voorzien van alle moderne technieken.
De navigatie systemen van toentertijd met merken als Magneti Marelli, Carin en VDO-Dayton, nog in zwart-wit, werden voor duizenden guldens verhandeld. Dat is niet meer te vergelijken met de portable systemen van TomTom waar Rho-Delta de distributie nu voor verzorgt.

Er is dus veel veranderd in de sinds 1978. Rho-Delta is hierin mee-ontwikkeld en dat heeft ons gebracht waar wij nu zijn. Een stabiele en betrouwbare partner met een uitgebreid productassortiment en diensten binnen onze fulfilment organisatie.

Rate it

Presentator

0%