play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Gina de Boer te gast in DrieKwart Remco De Reus

Harald Bos is in 1978 begonnen als DJ in disco-bar Cupido te Capelle a/d IJssel.

Begin jaren 80 kwam daar het presenteren van radioprogramma’s bij. Vele illegale radiostations passeerden de revue, voordat Harald terecht kwam bij het volledig legale NEWS FM, dat later Stadsradio Rotterdam zou worden.

Daar kon hij zijn programma “Disco Extravaganza” voortzetten i.s.m. met de toen in Rotterdam gevestigde Bluetiek In Discotheek. Hier heeft hij vele internationale sterren voor zijn show geïnterviewd. Ook was er een hechte samenwerking met de, helaas veel te vroeg overleden, Peter Slaghuis alias “Hithouse”Later zou Disco Extravaganza weer opgepakt worden bij Barendrecht FM.

Rond het jaar 2000 verscheen het fenomeen Internetradio met de hele wereld als bereik. Bij het station Baja Radio presenteerde Harald iedere vrijdagavond de Baja Beach Party. Na nog een aantal omzwervingen kwam Harald in mei 2020 bij LoopreizenRadio terecht, waar hij op alle werkdagen het programma Happy Hour presenteerde.

Tevens is Harald al jaren actief in allerlei zalen, clubs en feestcafé ’s, waar hij als DJ de stemming er goed in weet te houden. Harald is ook al vele jaren bezig met zijn concept “Disco Extravaganza”, waar de muziek uit de jaren 80 en 90 in een professioneel geproduceerde mix van een uur samen worden gebracht. Deze mixen, die inmiddels een begrip zijn geworden bij de mix liefhebbers, zijn te beluisteren op zijn Mixcloud account: www.mixcloud.com/haraldbos

Kortom, bij Harald is het leven iedere dag een feestje en dat is precies waar 4EVER49 Radio voor staat! Op werkdagen tussen 13.00 en 15.00 is hij dan ook te beluisteren in zijn programma Hottentotten.

Zijn persoonlijke smaak op muzikaal gebied zal niemand verbazen: 70’s, 80’s, 90’s met de nadruk op disco, funk en soul. Maar ook de muziek van nu en natuurlijk een beetje feestmuziek worden erg door Harald gewaardeerd.

0%