play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

Hans Klein

Achtergrond

HANS KLEIN

Muziek en radio zijn Hans werkelijk met de paplepel ingegoten. Geboren in april 1964 liggend in de wieg met in de verte de klanken van het concert van de Beatles in het mooie West-Friese Blokker zouden best al in een vroeg stadium de inspiratiebron kunnen zijn geweest voor zijn interesse in radio en muziek.
De eerste kennismaking met het maken van radio was eind jaren 70.
Als 14 jarig jochie naar de studio van Radio 101 en Weekend Music radio. Singeltjes draaien en cassettebandjes opnemen die illegaal werden uitgezonden op de FM.
In de jaren 80 werd het allemaal professioneler. Radio Horizon en Ideaal FM, de piratenzenders van West-Friesland
Achter het ouderlijk huis werd een opnamestudio gebouwd waar elke week artiesten zoals Nico Haak, Harry Slinger (drukwerk) , George Baker, Jerney Kaagman werden geïnterviewd.

In het weekend werkte Hans als DJ in diverse discotheken en kermissen. In de jaren 90 waren van professionalisering en kwam de radio uit de illegaliteit. kreeg Hans de eer om het eerste radioprogramma te presenteren bij RTW, dat later bekend werd als West-Friesland radio, de grootste lokale omroep van Nederland.
In de 00’s heeft Hans met 3 oud collega’s MIX724 opgericht. Daarna heeft hij met zijn mobiele studio voor diverse radiostations gewerkt en werd in 2020 een vaste presentator bij LoopreizenRadio welke in 2022 verder ging onder de naam 4EVER49 Radio.

Als echte 49er presenteert Hans nu op werkdagen tussen 10 tot 12 zijn programma.

Rate it

Presentator

0%