play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Gina de Boer te gast in DrieKwart Remco De Reus

Eric Hendriks is interim Marketing Sales manager bij 4ever49 radio sinds mei 2024 en verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten rondom onze zender.

Als kleine jongen was Eric al gegrepen door muziek. Samen met zijn neef maakte hij fictieve radioprogramma’s en was hij een fervent radioluisteraar. Zijn ouders draaiden thuis veel vinyl in veel verschillende genres en namen hem al vroeg mee naar concerten.

Eric was er als eerste bij toen de house overwaaide naar Nederland in de jaren 80. Hij was mede-oprichter van het in Rotterdam bekende Rave-verzamellabel. Eric breidde zijn brede muziek  kennis uit  bij Free Record Shop-keten en werkte met veel muziekmaatschappijen samen.

Na 12 jaar in loondienst bij Free Record Shop en Dutch FilmWorks lonkte het ondernemerschap en startte Eric met zijn Marketing/Sales bedrijf Gewoon Simpel, naar zijn credo: men kan heel ingewikkeld doen over marketing maar het is eigenlijk gewoon simpel boerenverstand gekoppeld aan ondernemerschap.  

 Zijn reis als zelfstandige begon met aanzienlijke rollen bij prominente bedrijven, waar hij niet alleen zijn commerciële vaardigheden verfijnde maar ook leiding gaf aan teams die cruciale marketingdoelstellingen bereikten. Eric’s vermogen om zich continu aan te passen en te innoveren in een snel veranderende markt heeft hem in staat gesteld om succesvol samen te werken met een diverse reeks cliënten, van Jumbo tot DPG media  en van SnowWorld tot BoekenVoordeel waar hij zijn expertise in online marketing, e-commerce en business development ten volle benutte. Daarnaast was Eric mede-bedenker van het crossmedia format BiBaBoerderij en heeft hij de afgelopen jaren een reclamebureau, filmmaatschappij en platenlabel opgericht.

0%