play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Gina de Boer te gast in DrieKwart Remco De Reus

Health

Kraakbeen problemen bij 49-ers!

today15 juni 2023 31

Achtergrond
share close

Kraakbeen problemen bij 49-ers!

Miljoenen Nederlanders hebben zoiets meegemaakt, en misschien bent u een van hen…
“Maar al te vaak denken mensen dat ouder worden betekent: kniepijn, polspijn, vingerpijn, schouderpijn, elleboogpijn … dat is niet allemaal waar.”
Als u een van deze problemen ondervindt, “kan het echte probleem een verslechtering van uw kraakbeen zijn”,

In een gezond gewricht – een knie, elleboog, heup, schouder of een andere plaats waar twee botten samenkomen – zijn de uiteinden van de botten bedekt met kraakbeen. Dit gladde, witte “bindweefsel” – een soort kruising tussen zachte spieren en harde botten – beschermt letterlijk elk gewricht, waardoor het moeiteloos kan bewegen.
Zij zijn in zekere zin de schokdempers die u beschermen tegen schokken.
Recent onderzoek heeft aangetoond dat slijtage (door leeftijd) niet “de belangrijkste oorzaak is van de achteruitgang van uw kraakbeen” en de pijn die u in uw gewrichten kunt voelen.
Aangezien kraakbeen geen bloedvaten of zenuwen bevat, delen de cellen zich langzaam en is de omloopsnelheid zeer laag.
Bij verzwakt kraakbeen voelt u uw botten bijna tegen elkaar schuren, wat vreselijke pijn in uw gewrichten kan veroorzaken.
Dat enge pijnlijke knarsen dat u voelt, wordt door artsen “Crepitus” genoemd. Gelukkig is het met een supplement in uw dagelijkse routine mogelijk om lichamelijke ongemakken te verminderen, nieuwe kraakbeengroei te stimuleren, pijn te verlichten en het ontstaan van artritis uit te stellen of te voorkomen.

Rosmy Barrios heeft duizenden mensen geholpen om verlichting te krijgen van ernstige chronische gewrichtspijn die zij jarenlang hadden.

“Het is gemakkelijk, je hoeft alleen maar te begrijpen hoe deze kleine moleculen (GSG) waaruit ons kraakbeen bestaat, zijn flexibiliteit, gelatineachtig uiterlijk, sterkte en veerkrachtige eigenschap heeft gekregen die meer dan 1000 keer hun gewicht kunnen dragen.”
Voor het eerst heeft Rosmy Barrios een korte video gemaakt waarin zij alles uitlegt over kraakbeen en waarom slijtage niet de belangrijkste oorzaak is van de achteruitgang ervan en uw gewrichtspijn.
De video van Rosmy Barrios is in een paar dagen tijd al meer dan 82.937 keer bekeken en is zeker de moeite van het bekijken waard, omdat wordt uitgelegd hoe haar methode eenvoudigweg de natuurlijke groeifunctie van kraakbeen stimuleert, waarbij een methode wordt toegepast die in sommige delen van de wereld heel gebruikelijk is, maar in Europa nog niet wijdverbreid:

Geschreven door ® 4EVER49 Radio

Rate it
0%