Nieuws

Stichting 4EVER49 lanceert radiostation

today7 november 2022 67 2

Achtergrond
share close

Vanaf 19 september 2022 is er een nieuwe landelijke speler op het gebied van radio middels DAB+ en het online radiolandschap. 
Op genoemde datum lanceert de stichting 4EVER49 haar eigen radiozender met een bijna gelijknamige naam! 4EVER49 Radio
Een station dat dagelijks, 24/7, gepresenteerde programma’s zal uitzenden die aansluiten binnen de doelgroep van zowel de stichting als het station.
Onder de noemer; De Muziekstroom van je Leven nemen verschillende DJ’s in verschillende programma’s de luisteraars mee naar vervlogen tijden en de hits van heden ten dage!
Het station is te beluisteren via de DAB+ frequentie en uiteraard online! tevens via de app die gratis wordt aangeboden en kan worden gedownload.

Stichting 4EVER49 gelooft in en streeft naar een leeftijd neutrale samenleving die een beroep doet op de capaciteiten van mensen die middenin het leven staan.
Mensen die een actief leven leiden, zich blijven ontwikkelen en mogelijk ook doorwerken.
Mensen die zich bekommeren om hun geestelijke als lichamelijke gezondheid.
Naast de radiozender is Stichting 4EVER49 voornemens de doelgroep actief te betrekken bij nieuwe initiatieven zoals 4EVER49 Jobs voor het oplossen van  de mismatch tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt, 4EVER49 Travel voor op 49-ers gericht reisaanbod en 4EVER49 Events voor op 49-ers gericht evenementen.

Inschrijven Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Geslacht*
Toestemming*

Geschreven door radiostar

Rate it
0%