play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Gina de Boer te gast in DrieKwart Remco De Reus

Highlights

Start de zomer Vitaal met Vitality Experience ( gratis kaarten )

today9 juni 2023 109

Achtergrond
share close

Start de zomer vitaal!

Op 17 juni is de Vitality Experience, hét vitaliteitsfestival voor de 49-ER.
Een inspirerende, actieve en gezellige dag bij de Botanische Tuinen in Utrecht. Wil je in festivalsferen vitaler worden? Meld je dan aan en start jouw zomer Vitaal met o.a. een lezing van Erik Scherder, vele workshops (zoals dans, yoga, colleges, bootcamps, theatersport) en gezellige terrassen.

De Vitality Experience komt voort uit een samenwerking tussen de Hersenstichting en Kluppen. Uit onderzoek onder leden van Kluppen is gebleken dat de doelgroep graag meer wil doen aan hun vitaliteit maar niet goed weet hoe én met wie. Daarnaast blijkt dat meer bewegen en een actief sociaal leven de risico’s op aandoeningen als dementie verkleinen en je langer (gelukkig) kan blijven leven.
Op basis van deze inzichten is de Vitality Experience ontstaan, het concept in een notendop: in één middag kunnen deelnemers in verschillende rondes nieuwe activiteiten uitproberen van zowel lokale als nationale aanbieders. Dit alles in een gezellige en veilige sfeer met een inspirerend programma, zodat mensen op een laagdrempelige manier kunnen komen tot bijvoorbeeld een nieuwe vitale hobby of het leren kennen van nieuwe mensen.
Door de samenwerking met relevante (lokale) partners en de gemeente realiseren we naast een onvergetelijke middag ook voldoende opties aan deelnemers om de dag een vervolg te geven. Zo inspireren we deze groep om vitaal en gezond in het leven te staan. Verbindend, positief en met blijvend resultaat.

Voor meer informatie en tickets: https://www.vitality-experience.nl/

Surf naar de website en gebruik de kortingscode 4EVER49 en verkreeg twee gratis kaarten per persoon!

Geschreven door ® 4EVER49 Radio

Rate it
0%