Za - Zo

De Robert Tillman Show

share close

“De Robert Tillman Show”

Op 4 ever 49 valt de legendarische Robert Tillman te beluisteren. Iedere zaterdag en zondag avond tussen 18:00 en 19:00 uur, hoor je nummers uit de jaren 60,70,80 en 90. Natuurlijk ook hier en daar wat Top 40 hits. De Robert Tillman show was begin jaren 80 van de vorige eeuw een veel beluisterd programma bij de Rotterdamse radiopiraat “Atlantis”

Hierna draaide hij nog een klein jaar bij Telstar in Den Haag. Na tientallen jaren was hij weer te beluisteren tijdens The World Radio Days 2021 op Radio Exxact In Barendrecht. Dit beviel zo goed dat hij t/m september 2022 elke zondagmiddag te beluisteren was op deze zender. Nadat Jo (oud collega bij Atlantis) hem vroeg bij 4 ever 49 maakt hij nu daar twee programma’s. Ook heeft Robert een aantal malen gedraaid bij de Tros met het programma Nachtwacht. Tevens was zijn stem vaak te horen op tv bij RTL 4,Veronica,Talpa. Daarnaast sprak hij honderden telefoonapplicaties in in op opdracht van KPN.
Robert is een fervent lezer van boeken die over de economie en bedrijven gaan. Daarnaast fotografeerd hij en maakt video’s. En voor Engelse series mag je hem, zelfs in de nacht wakker maken
De Robert Tillman show is de meest onverwachte show van het radiolandschap in NL. Of zoals hij zelf zegt: Zonder kleur,geur en smaakstoffen. Puur zoals ik ben! Met her en der andere jingles en muziek, maar zo vertrouwd op 4 ever 49 radio!


De Robert Tillman Show crew

De Robert Tillman Show evenementenRate it
0%