play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

Za - Zo

De Robert Tillman Show

Achtergrond
share close

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“De Robert Tillman Show”

Op 4 ever 49 valt de legendarische Robert Tillman te beluisteren. Iedere  zondag avond tussen 21:00 en 23:00 uur, hoor je nummers uit de jaren 60,70,80 en 90. Natuurlijk ook hier en daar wat Top 40 hits. De Robert Tillman show was begin jaren 80 van de vorige eeuw een veel beluisterd programma bij de Rotterdamse radiopiraat “Atlantis”

Hierna draaide hij nog een klein jaar bij Telstar in Den Haag. Na tientallen jaren was hij weer te beluisteren tijdens The World Radio Days 2021 op Radio Exxact In Barendrecht. Dit beviel zo goed dat hij t/m september 2022 elke zondagmiddag te beluisteren was op deze zender. Nadat Jo (oud collega bij Atlantis) hem vroeg bij 4 ever 49 maakt hij nu daar twee programma’s. Ook heeft Robert een aantal malen gedraaid bij de Tros met het programma Nachtwacht. Tevens was zijn stem vaak te horen op tv bij RTL 4,Veronica,Talpa. Daarnaast sprak hij honderden telefoonapplicaties in in op opdracht van KPN.
Robert is een fervent lezer van boeken die over de economie en bedrijven gaan. Daarnaast fotografeert hij en maakt video’s. En voor Engelse series mag je hem, zelfs in de nacht wakker maken
De Robert Tillman show is de meest onverwachte show van het radiolandschap in NL. Of zoals hij zelf zegt: Zonder kleur,geur en smaakstoffen. Puur zoals ik ben! Met her en der andere jingles en muziek, maar zo vertrouwd op 4 ever 49 radio!


De Robert Tillman Show evenementen


Sorry, er is niets op dit moment.

Rate it
0%