play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

Blog

Pierre van der Stappen; “Een dag in het radioleven van Pierre van der Stappen bij 4EVER49”.

today1 maart 2024 51

Achtergrond
share close

Stap binnen in de bruisende wereld van de radio en maak kennis met Pierre van der Stappen, de stem achter het radioprogramma DrieKwart op 4ever49.
Van 15.00 tot 16.00 uur neemt Pierre je mee in de muziekstroom van je leven terwijl hij de middag in tweeën knalt met zijn eigen stijl en energieke presentatie.
Voor Pierre begint de dag bij 4ever49 vroeg in de ochtend. Hij arriveert ruim op tijd om zich voor te bereiden op zijn uitzending. In de studio gaat hij door de afspeellijsten, selecteert de perfecte nummers en stelt zijn items en praatjes voor de dag samen. Voor Pierre is dit een moment van focus en concentratie terwijl hij zich voorbereidt om zijn luisteraars te vermaken en te inspireren.
Om 15.00 uur is het tijd voor DrieKwart om de ether in te gaan. Met een vlotte begroeting en een opgewekte stem verwelkomt Pierre zijn luisteraars. Hij deelt de stelling, interessante weetjedatjes, natuurlijk de eetwissel en de horoscoop. Tussen de gesprekken door draait hij een mix van nieuwe hits en klassiekers, zorgvuldig samengesteld uit de muziekstroom van je leven.

Pierre moedigt zijn luisteraars aan om verzoeknummers aan te vragen. Hij geniet van zijn publiek en streeft ernaar om elke luisteraar zich gehoord en gewaardeerd te laten voelen.
Achter de schermen werkt een toegewijd team nauw samen om DrieKwart op 4ever49 tot een succes te maken. Van geluidstechnici tot producers, iedereen draagt bij aan het vlotte verloop van de uitzending. Pierre waardeert de samenwerking en is dankbaar voor het harde werk van zijn collega’s.
Na een uur boordevol muziek, vaste items en gelach is het tijd om afscheid te nemen van zijn luisteraars. Met een hartelijke groet bedankt Pierre zijn publiek voor het luisteren en belooft hij hen weer te ontmoeten voor de volgende uitzending van DrieKwart. Als in de ether Spitstrook start, reflecteert Pierre op de dag die hij heeft gehad en kijkt hij al uit naar de volgende keer dat hij zijn passie voor muziek en radio kan delen met de wereld.

Met vriendelijk groet,

Pierre van der Stappen

Geschreven door ® 4EVER49 Radio

Rate it
0%