Eric Roggeband

Achtergrond

ERIC ROGGEBAND

Eric Roggeband is een radiojock in hart en nieren!
Zoals veel DJ’s is ook Eric ooit begonnen binnen de illegale wereld van de piraterij! Eric bouwde in de 80-er jaren illegale zenders om kort daarna zelf als DJ aan de slag te gaan. Radio Lokaal in Schiedam was het eerste station waar Eric van start ging als DJ

Toen de lokale omroep ATOS in Zwijndrecht startte in 1988, stapte Eric over naar deze zender in Zwijndrecht.  Na zijn overstap naar ATOS maakt Eric verschillende stappen binnen het radiolandschap. Muzieksafari bij Drechtstad FM, een programma bij Holland FM op Gran Canaria en kende hij een geweldige periode bij Radio Moonlight in Emmen. Dit piratenstation bood de mogelijkheid om vanaf je zolderkamer programma’s te maken die door het gehele land te beluisteren waren!

Het thema “Celebrating Life” van 4EVER49 Radio, sprak Eric aan waarna hij contact opnam met het station.
Al snel was duidelijk dat ook Eric een absolute aanvulling is binnen de groep presentatoren alsmede ook als vormgever van het station.

Iedere dinsdagavond kun je Eric beluisteren van 21.00 tot 23.00 uur met “De dinsdagavond”.
Een vrolijk programma met bijzonder nieuws van de dag en we kijken vooruit naar morgen, uiteraard afgewisseld met de beste muziek. Ofwel; De Muziekstroom van je Leven.

Rate it

Presentator

0%