play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Wat is standje 49? Bellen met Kim Holland Remco De Reus

  • cover play_arrow

    Wat is standje 49? Bellen met Kim Holland Remco De Reus

Hottentotten

Hottentotten barbecue tip zalmmoot bereiden:

today24 juli 2024 6

Achtergrond
share close

Hottentotten barbecue tip zalmmoot bereiden:

Het is hartje zomer, dus tijd om de barbecue aan te slingeren. Groot fan van de barbecue, onze DJ Harald Bos, heeft een perfecte barbecue tip gedeeld voor onze luisteraars tijdens Hottentotten. Hier is het recept:

Zalmmoot met Pesto

Ingrediënten:

  • Een mooie zalmmoot met of zonder huid
  • Groene pesto
  • Citroen
  • Cherrytomaatjes
  • Pijnboompitten
  • Aluminiumfolie

Bereiding:

  1. Smeer de zalmmoot op de roze zijde in met groene pesto.
  2. Leg er een half schijfje citroen op en daarop een half cherrytomaatje.
  3. Zet dit vast met een cocktailprikker.
  4. Verspreid een aantal pijnboompitten over de rest van de zalm. Eventueel nog wat citroenpeper toevoegen.
  5. Verpak de zalm in aluminiumfolie en leg deze 15 tot 20 minuten op de gesloten barbecue.

Dit is het perfecte recept om op een eenvoudige manier een smakelijke zalm te bereiden voor de volgende keer dat je gaat barbecueën.

Geschreven door Remco De Reus

Rate it
0%