play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

Highlights

Het zondagavond café verwelkomt Robert van Hemert

today10 oktober 2023 54

Achtergrond
share close

De Leidenaar Robert van Hemert, die we kennen als winnaar van het SBS tv-programma ‘De Hollandse Nieuwe’, kondigt zijn allereerste concert aan voor 21 oktober in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Voor de zanger is dit een bijzonder moment, omdat hij hier in zijn eigen stad in 2017 ‘Het Leids Festival van het Levenslied’ won en vervolgens ook nog eens na zijn overwinning op het podium zijn vrouw ten huwelijk vroeg.
Dit concert komt op precies het goede moment in de carrière van de populaire zanger. “Na vele jaren van hard werken en het winnen van ‘De Hollandse Nieuwe’, heb ik verschillende singles uitgebracht en hiermee inmiddels een trouwe fanbase opgebouwd”, aldus een dolenthousiaste Robert. “Er is de laatste jaren veel op me afgekomen en ik heb al veel meegemaakt, maar een eigen concert is een heel mooi hoogtepunt, waar ik enorm naar uitkijk. Eindelijk kan ik mijn muziek en passie met iedereen delen en dat ook nog eens in mijn eigen stad”. 

In 2022 mocht Van Hemert al in de grootste zalen van ons land zingen: tijdens Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA en in de GelreDome tijdens het Mega Piraten Festijn. 

 

Geschreven door ® 4EVER49 Radio

Rate it
0%