play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Gina de Boer te gast in DrieKwart Remco De Reus

Nieuws

50 Plus werft kandidaten voor eerste kamer

today3 januari 2023 22

Achtergrond
share close

50Plus werft kandidaten voor de eerste kamer!

Bron; NU.nl

Op 30 mei 2023 zijn er verkiezingen voor de Eerste Kamer der Staten Generaal. 50PLUS wil haar politieke positie weer versterken.
Met een gemotiveerd, ijzersterk en competent team wil 50PLUS zich de komende jaren in de Eerste Kamer sterk maken voor de volgende speerpunten bij wetgeving: AOW, Pensioenen, Belastingen, Koopkracht Ouderen, Zorg en Speciaal Zorg voor Ouderen, Wonen en speciale Huisvesting voor Ouderen en Bestrijden Leeftijdsdiscriminatie onder meer op de arbeidsmarkt.
50PLUS is dé partij die in het bijzonder opkomt voor de belangen van ouderen, maar ook voor jongeren is 50PLUS een goede keuze. Zij worden immers ooit ouder. Een vooruitziende blik maakt een keuze voor 50PLUS meer dan logisch!
Belangstellenden voor een plaats op de kandidatenlijst kunnen zich aanmelden door een motivatiebrief en CV ter attentie van de selectiecommissie Eerste Kamer te sturen naar [email protected]. Conform het protocol Kandidaatstellingen 2022 wordt de sollicitanten verzocht bijlage 1,2 en 3, zijnde de Kandidaatstellingsverklaring, de Bewilligingsverklaring Model 2023 en de Eigen Verklaring Goed Gedrag in te zenden. Dit kan tot en met vrijdag 13 januari 2023 uiterlijk 23.59 uur.
Hier vindt u de profielschets voor kandidaat-Kamerleden die mede bij de selectie en voordracht zal worden gebruikt. Indien u voorafgaand aan uw sollicitatie nog vragen heeft aan de leden van de selectiecommissie, dient u deze vragen naar het mailadres [email protected] te sturen.

De selectiecommissie Eerste Kamer zal zo spoedig mogelijk na 16 januari 2023 starten met de sollicitatiegesprekken tot 25 januari 2023. De commissie brengt een advies uit aan het Hoofdbestuur (HB) van 50PLUS. Het HB zal met inachtneming van artikel 3.2.1.d van het HHR de voordracht voorstellen aan de Algemene Ledenvergadering van 25 maart 2023 ter goedkeuring. De leden stellen vervolgens de lijst vast.

Voor nadere inlichtingen over de procedure kunt u contact opnemen met de voorzitter van de Selectiecommissie Eerste Kamer van 50PLUS, Marc van Rooij via het mailadres: [email protected] of 06 – 53 27 87 92. Alle informatie zal uiteraard met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid worden behandeld.

Geschreven door ® 4EVER49 Radio

Rate it
0%