Sponsors

4EVER49 Radio is nieuw en is anders! Ons station bereikt die specifieke doelgroep op tal van manieren. De actieve 49-er is waar wij ons als brand en merk bewegen en begeven. Naast radio tellen wij binnen de club ( Club 4EVER49 ) meerdere labels en activiteiten. Als merk en brand maken wij dan ook graag een maatwerk voorstel voor onze sponsoren en partners. Het zomaar inkopen van wat minuten aan commercials is niet wie wij zijn en willen zijn. Laat je verrassen door deze nieuwe manier van communicatie om binnen je doelgroep zichtbaar te worden, maar ook te blijven.

De Doelgroep

4EVER49 Radio richt zich op de mensen die midden in het leven staan!
Vrolijke en blije radio door en voor mensen die positiviteit willen uitstralen zonder de realiteit uit het oog verliezen. Wij noemen deze doelgroep de 49ers en bieden met 4EVER49 Radio een uitgebalanceerde mix van muziek en besteden aandacht aan onderwerpen die de 49ers interessant vinden. Wij staan daarin volledig achter de pay offs; Celerbrating Life en luister naar de Muziekstroom van jouw leven!
Herkenbare muziek van toen en nu!

Bereik

EVER49 Radio is in het grootste deel van Nederland te ontvangen via DAB+.
Tevens zijn wij wereldwijd te beluisteren via de 4EVER49 Radio website of app.
Daarnaast zijn wij te vinden op de belangrijkste radio portals, waaronder Tune In, Juke.nl en Nederlandseradio.nl.
Voor actuele bereikcijfers vragen wij u contact met ons op te nemen per mail of telefonisch.

SPONSOR MOGELJKHEDEN

Wij bieden bedrijven en/of organisaties tal van mogelijkheid om de 49ers doelgroep te bereiken. Wij bieden in alle mogelijke gevallen een partnership aan dat veel verder gaat dan een platte commercial van 30 seconden op een x aantal momenten per week.
Het aangaan van een partnership geldt binnen ons brand en merk als uniek en uitgebreid. Een voorstel voor een samenwerking is dan ook niet iets dat we per mail toesturen. Wij komen dan ook graag persoonlijk met jullie in gesprek. Zoals wij alles aantoonbaar anders doen, is ook het aangaan van partnerships iets dat we anders doen dan anderen!

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het mailadres [email protected]

Programma Sponsors

met trots gesponsord door

met trots gesponsord door

0%