Sponsors

4EVER49 Radio wil de luisteraars niet frustreren met elke half uur lange en niet relevante commercial blokken. 4EVER49 Radio biedt bedrijven en/of organisaties de unieke mogelijkheid om sponsor te zijn van een van de radioprogramma. Dit houdt in dat een sponsor vermeld wordt bij aanvang van het radioprogramma en een commercial wordt uitgezonden op het halve uur. Hierdoor krijgt elke sponsor de maximale aandacht van de luisteraars.

De Doelgroep

4EVER49 Radio richt zich op de mensen die in het midden van hun leven zijn, maar er ook middenin staan en eruit halen wat erin zit. Vrolijke en blije radio door en voor mensen die positiviteit willen uitstralen zonder de realiteit uit het oog verliezen. Wij noemen deze doelgroep de 49ers en bieden met 4EVER49 Radio een uitgebalanceerde mix van muziek en besteden aandacht aan onderwerpen die de 49ers interessant vinden.

Bereik

EVER49 Radio is in het grootste deel van Nederland te ontvangen is via DAB+.
Tevens zijn wij wereldwijd te beluisteren via de 4EVER49 Radio website of app.
Daarnaast zijn wij te vinden op de belangrijkste radio portals, waaronder Tune In, Juke.nl en Nederlandseradio.nl.

SPONSOR MOGELJKHEDEN

Wij bieden bedrijven en/of organisaties een tal van mogelijkheid om de 49ers doelgroep te bereiken. Dit kan door sponsor te worden van een van de radioprogramma of door te adverteren op onze website, app en/of nieuwsbrief. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om sponsor te worden van evenementen die wij in de toekomst gaan organiseren voor de 49ers.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Programma Sponsors

met trots gesponsord door

met trots gesponsord door

Partners

0%