play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Gina de Boer te gast in DrieKwart Remco De Reus

Debby Roukens

Achtergrond

DEBBY ROUKENS

Debby Roukens is een Zuid-Hollandse in hart en nieren. Geboren en getogen in Ridderkerk en via Rotterdam, Dordrecht, Delft, Rijswijk en Den Haag is ze op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee ‘geland’ waar ze nu al een aantal jaren met haar gezin woont.
Debby begon haar radio carrière bij Stadsradio Rotterdam waar ze het nieuws las. Na een kort uitstapje naar de redactie van Hart van Nederland ging ze bij de regionale omroep werken. Al binnen een paar maanden werd ze daar één van de vaste gezichten en stemmen. Op televisie presenteerde ze 13 jaar lang meerdere keren per week de nieuwsbulletins. Daarnaast was ze 19 jaar lang radiopresentator met programma’s op verschillende tijdstippen. De meeste bekendheid kreeg ze met het programma ‘Debby en haar mannen’ dat 5 jaar lang tegelijk op radio en tv werd uitgezonden. Ze is gek op de sauna, escaperooms en geocachen. En oh ja, ze is (echt waar!) 49 jaar.

De muzikale smaak van Debby is heel erg breed en past volledig bij 4EVER49. Afhankelijk van het moment en haar stemming kan zij genieten van artiesten en bands zoals Gregory Porter, Sting, Annie Lennox, India Arie, Norah Jones, Nits, Pink Floyd, Nitin Sawhney, Adiemus, Deep Forest, Madonna, George Michael, Radiohead, Michael Jackson, Yonderboi, Sade, Supertramp, Loreena McKennitt, Seal, etc. Maar van tijd tot tijd kan zij klassieke muziek ook erg waarderen.

 

Rate it

Presentator

0%