play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

Zondagavond Café in gesprek met

Het zondagavond café verwelkomt Richard Kuiper

today10 oktober 2023 16 6

Achtergrond
share close

Richard Kuiper uit het Brabantse Aalburg is sinds een jaar actief bezig met zingen, maar komt nu al met een derde single uit, met als titel “Als in de hemel nou een kroeg is”.

Hoewel ik met mijn 53 jaar nog een groentje ben in de artiesten wereld is mij wel opgevallen dat de hollandstalige feestmuziek de lekkere meezingers toch het beste aanslaan in Nederland. Dus dacht ik, daar moet ik ook iets mee doen. Maar waarom deze titel dan zullen velen denken, ik ben zelf helemaal niet zo gelovig maar zeg nu eerlijk als je wat ouder word denk je toch allemaal wel eens aan je laatste dag op deze aarde .Wanneer zal dat zijn en is er hierna nog iets. Toen dacht ik ineens! stel je gaat naar de hemel en het leven gaat daar gewoon door muziek, feest en zelfs een kroeg. Dat doet het einde toch veel minder pijn. Toen heb ik pen en papier gepakt en ben dit nummer gaan schrijven. “Als in de hemel nou een kroeg is”. Ben ermee naar Roy Otters gegaan en die was laaiend enthousiast en heeft een heerlijke orkestband erbij gemaakt.

Geschreven door ® 4EVER49 Radio

Rate it
0%