Zondagavond Café in gesprek met

Het zondagavond café verwelkomt Nelis Heesbeen

today8 mei 2023 7

Achtergrond
share close

Van kinds af aan stond ik al met een microfoon in mijn handen. Maar op mijn 14e jaar ben ik pas echt gaan zingen op feestjes van familie en vrienden. Optreden voor bekenden was er echt niet bij want ik had serieuze plankenkoorts. In 2004 werd ik benaderd door mijn achterneef Henk Damen. Hij vroeg me of ik wilde zingen op een promotieavond voor de regionale TV en radio ‘Dijkland’. Was ik wel echt van mijn plankenkoorts af? Ik heb mezelf er toe gezet het gewoon te doen en zo stond ik op de buhne en het zingen ging gewoon vanzelf! Ik kreeg zoveel leuke reacties dat ik voorgoed genas van de plankenkoorts en klaar was voor grotere feesten en evenementen.

Geschreven door ® 4EVER49 Radio

Rate it
0%