Zondagavond Café in gesprek met

Het zondagavond café verwelkomt Jorny Evers

today7 september 2023 9

Achtergrond
share close

Jorny Evers is geboren op 18 juli 1998 te Arnhem.

Zijn hele leven is hij al met muziek bezig. Op de bassischool werden alle talentenjachten en playback shows met een optreden van Jorny opgevuld.
Tijdens een carnavals avond in 2014 is het allemaal begonnen, de geboekte artiest kwam niet opdagen en na een paar biertjes pakte Jorny de microfoon. Iedereen reageerde enthousiast en zeiden tegen Jorny dat hij meer met zijn stem moest gaan doen.
In verloop van tijd kwamen er steeds meer boekingen binnen. Jorny ging van een carnavals avond naar optredens in kroegen, zalen, brasserieën, bruiloften etc.Na jarenlang covers te hebben gezongen werd het tijd voor de volgende stap om eigen nummers uit te brengen.
In 2020 is Jorny een samenwerking aangegaan met Frans Bauer en Laurens van Wessel van Wesco Productions. “Ik ben daar super trots op” aldus Jorny.
Door Frans Bauer is Jorny in contact gekomen met Mieke Werger. Mieke is zangpedagoge en heeft nu ook Jorny onder haar vleugels genomen. Samen zorgen zij er tijdens de zanglessen voor dat Jorny zich steeds beter ontwikkeld.

In gesprek met Pierre van der Stappen

Geschreven door ® 4EVER49 Radio

Rate it
0%