play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Gina de Boer te gast in DrieKwart Remco De Reus

Overige Events

Silverdome’s Foute Avond

today 12 mei 2023my_locationSilverdome Zoetermeer


Achtergrond
share close

Genoeg Van De Inflatie En De Crisis? Claim Je Gratis Ticket Voor Het Feest Van Het Jaar!

Is de inflatie een zware last? Kun je de eindjes niet meer aan elkaar knopen door de stijgende kosten voor eten, benzine, en stroom? Wij begrijpen je en we willen je uitnodigen voor een avond waar je al deze zorgen even kan vergeten!

Wij vinden dat iedereen recht heeft op plezier, ongeacht hun financiรซle situatie. Daarom organiseren we een gigantisch ๐…๐„๐„๐’๐“ en geven we je de kans om een ๐†๐‘๐€๐“๐ˆ๐’ gesponsord ticket te claimen!
Gooi je haar los, trek iets leuks aan, en bereid je voor op de ๐…๐Ž๐”๐“๐„ ๐€๐•๐Ž๐๐ƒ ๐—๐—๐‹ in ๐’๐ญ๐š๐๐ข๐จ๐ง ๐’๐ข๐ฅ๐ฏ๐ž๐ซ๐ƒ๐จ๐ฆ๐ž ๐™๐จ๐ž๐ญ๐ž๐ซ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ!

Op ๐Ÿ๐Ÿ ๐ฆ๐ž๐ข ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘ laat hรฉt Feest van het jaar ๐’๐ญ๐š๐๐ข๐จ๐ง ๐’๐ข๐ฅ๐ฏ๐ž๐ซ๐ƒ๐จ๐ฆ๐ž ๐™๐จ๐ž๐ญ๐ž๐ซ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ op zโ€™n grondvesten trillen! Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol knotsgekke outfits, heerlijk foute meezingers en non-stop entertainment!

Met een foute line-up van ๐“-๐’๐ฉ๐จ๐จ๐ง, het ๐-๐Œ๐ฎ๐ฌ๐ข๐œ ๐…๐จ๐ฎ๐ญ๐ž ๐”๐ฎ๐ซ, ๐‡๐ž๐ญ ๐…๐ž๐ž๐ฌ๐ญ๐ญ๐ž๐š๐ฆ, ๐‚๐‡!๐๐™ en ๐๐š๐ซ๐ญ๐ฒ ๐ƒ๐‰ ๐Š๐ž๐ฏ๐ข๐ง, wordt dit dรฉ avond van het jaar die je absoluut niet wilt missen!

Dankzij onze samenwerking en sponsoring van onze partners kunnen we gratis gesponsorde kaarten weggeven. Wees er snel bij, de actie loopt tot ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐š๐  ๐Ÿ“ ๐ฆ๐ž๐ข en de kaarten ontvang je op 8 mei via de mail.


Details
Beginnen 12 mei 2023 H 19:30
Tot 12 mei 2023 H 00:00
Locatie Silverdome Zoetermeer
Adres van der Hagenstraat 20
Link https://www.uitzinnig.nl/agenda/party/52748-foute-avond-xxl.aspx
Rate it
0%