Overige Events

Silverdome’s Foute Avond

today 12 mei 2023my_locationSilverdome Zoetermeer


Background
share close

Genoeg Van De Inflatie En De Crisis? Claim Je Gratis Ticket Voor Het Feest Van Het Jaar!

Is de inflatie een zware last? Kun je de eindjes niet meer aan elkaar knopen door de stijgende kosten voor eten, benzine, en stroom? Wij begrijpen je en we willen je uitnodigen voor een avond waar je al deze zorgen even kan vergeten!

Wij vinden dat iedereen recht heeft op plezier, ongeacht hun financiële situatie. Daarom organiseren we een gigantisch 𝐅𝐄𝐄𝐒𝐓 en geven we je de kans om een 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐈𝐒 gesponsord ticket te claimen!
Gooi je haar los, trek iets leuks aan, en bereid je voor op de 𝐅𝐎𝐔𝐓𝐄 𝐀𝐕𝐎𝐍𝐃 𝐗𝐗𝐋 in 𝐒𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧 𝐒𝐢𝐥𝐯𝐞𝐫𝐃𝐨𝐦𝐞 𝐙𝐨𝐞𝐭𝐞𝐫𝐦𝐞𝐞𝐫!

Op 𝟏𝟐 𝐦𝐞𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟑 laat hét Feest van het jaar 𝐒𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧 𝐒𝐢𝐥𝐯𝐞𝐫𝐃𝐨𝐦𝐞 𝐙𝐨𝐞𝐭𝐞𝐫𝐦𝐞𝐞𝐫 op z’n grondvesten trillen! Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol knotsgekke outfits, heerlijk foute meezingers en non-stop entertainment!

Met een foute line-up van 𝐓-𝐒𝐩𝐨𝐨𝐧, het 𝐐-𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐅𝐨𝐮𝐭𝐞 𝐔𝐮𝐫, 𝐇𝐞𝐭 𝐅𝐞𝐞𝐬𝐭𝐭𝐞𝐚𝐦, 𝐂𝐇!𝐏𝐙 en 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐲 𝐃𝐉 𝐊𝐞𝐯𝐢𝐧, wordt dit dé avond van het jaar die je absoluut niet wilt missen!

Dankzij onze samenwerking en sponsoring van onze partners kunnen we gratis gesponsorde kaarten weggeven. Wees er snel bij, de actie loopt tot 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠 𝟓 𝐦𝐞𝐢 en de kaarten ontvang je op 8 mei via de mail.


Details
Begin 12 mei 2023 H 19:30
End 12 mei 2023 H 00:00
Location Silverdome Zoetermeer
Address van der Hagenstraat 20
Link https://www.uitzinnig.nl/agenda/party/52748-foute-avond-xxl.aspx
Rate it
0%