play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

BILLY JOEL EXPERIENCE: THE ALBUM TOUR (PREMIÈRE)

today 4 oktober 2023my_locationStadsschouwburg & Filmtheater Velsen


Achtergrond
share close

Billy Joel heeft meer dan 30 toptien-hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het popspectrum: natuurlijk klassieke meezingers als The Pianoman, maar ook swingende rockers zoals My Life sfeervolle ballads zoals Honesty of dampende rock & roll zoals Only the Good Die Young. Hoewel Billy Joel (71) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Hoog tijd dus voor een tribute. Klaar om alle Joel-hits te laten glimmen!

Door een van de meest veelzijdige muzikanten van ons land: pianist/zanger/entertainer Alexander Broussard (o.a. Najib Amhali, Crazy Pianos) en zijn band 003.

U bepaalt de setlist!
Als bezoeker bepaalt u vooraf de setlist door op uw favoriete nummers te stemmen via www.billyjoelexperience.nl/stemmen. Heel makkelijk: eerst geeft u aan welk album u wilt horen, daarna maakt u een top 10 van uw favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt het publiek écht onderdeel van het concert. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist er uit komt te zien.

Laat u zich liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.


Details
Beginnen 4 oktober 2023 H 20:15
Tot 4 oktober 2023 H 23:00
Locatie Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen
Adres Groeneweg 71
Rate it
0%