play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
  • play_arrow

    4EVER49 RADIO De muziekstroom van je leven

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

  • cover play_arrow

    Moppen Vrijdag 10 mei Remco De Reus

Dance Event

30-40-50 Plus Dancing Party Blokker met DJ Sven

today 11 februari 2023my_locationde Nadorst Blokker


Achtergrond
share close

30-40-50 Plus Dancing Party met DJ Sven

In West-Friesland: 30+ Dancing Party Blokker/Hoorn.
Vanaf 20:30 uur de lekkerste nummers voor 30-ers, 40-ers en 50-ers die graag willen uitgaan.
Iedereen is welkom. Voor elk wat wils en verzoekjes draaien wij natuurlijk ook!

30+ Dancing Party vindt plaats in Restaurant de Nadorst in Blokker (op de grens met Hoorn), een nostalgische en bekende naam in de regio. Diverse hotels binnen 10 autominuten zoals Van der Valk, De Keizerskroon, De Magneet, Oostereiland en Petit Nord. Goed bereikbaar vanaf Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Purmerend, Amsterdam, Zaandam/Zaanstad, Alkmaar, Heemskerk en Heerhugowaard. Met een ruim gratis parkeerterrein.

De verschillende zalen met ieder een eigen karakter maken de Nadorst een perfecte feestlocatie in de West-Friese omgeving. Er is een grote feestzaal waar lekkere dansmuziek wordt gedraaid en een bruin café waar je kunt chillen, praten, borrelen, tafelen en/of barhangen. Een toplocatie in de kop van Noord-Holland; De Nadorst = feestelijke gezelligheid.

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s draaien hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan – voor elk wat wils – doorgaans in de originele versies maar ook de Nederlandstalige hits komen zeker voorbij en feest(elijke) nummers als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig en relaxed uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.
Vier jij je verjaardag op een 30+ Dancing Party, laat het ons vooraf weten en je krijgt extra aandacht.

De entree in de voorverkoop is € 12,50 t/m de laatste maandag voor het feest. Tickets na de laatste maandag en aan de deur zijn € 15,-. Deze tickets zijn inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en koude hapjes.


Details
Beginnen 11 februari 2023 H 20:30
Tot 12 februari 2023 H 02:00
Locatie de Nadorst Blokker
Link https://www.dancing-party.nl/blokker-hoorn/
Rate it
0%