Kevin Brouwer

Achtergrond

In 1994 kwam Kevin in aanraking met radio en werkte als technicus, producer en DJ bij radiozenders als Radio Schiedam, StadsRadio Delft, Yorin FM, Fresh FM, en Megastad FM. Van 2003 tot 2007 werkte Kevin voor de regionale tv zender RNN7 als presentator en voice-over en presenteerde diverse programma’s waaronder Show Gallery, Fun & Food, Geld & Financiën, Arbeidsmarkt TV, De Beste Commercial en RNN Vandaag. Hij presenteerde een aantal formats samen met Viola Holt, John de Wolf, Inge de Bruijn, Bert Kuizenga en Edvard Niessing.
In 2005 won hij tijdens de Gala Award Show een Gouden Leeuw als beste presentator. In 2004 werd Kevin door Endemol Nederland ingezet voor (RTL) programma’s als Puzzeltijd, Zestien Miljoen Winnaars, Lijn4 en DVD Toppers. Later werd hij producent en presentator van LifestyleXperience en was hij ook te zien op SBS6 met Tele- en CityTrends.

Vanaf 2013 produceert hij met zijn productiebedrijf Stay in Touch Media BV de formats van Trips & Travel, Da’s Goed Geregeld, De Beste van Nederland, Business NL en De Helden van Nu voor RTL4. Daarnaast was hij 2 seizoenen te zien als presentator van RTL Weddingplanner. In 2017 presenteert Kevin voor RTL Z de talkshow Busines010, de allereerste zakelijke talkshow vanuit Rotterdam. Met prominente gasten als Albert Verlinde, Ahmed Aboutaleb, Fred van Leer, Gordon Heukeroth en Jan-Kees de Jager. In het najaar van 2020 presenteert hij samen met Nance Coolen het programma De Helden van Nu voor RTL4. In januari 2021 werd bekend dat het programma en daarmee ook Kevin de overstap maakt naar SBS6. Hij is naast zijn televisiewerk Mindset Ambassador bij De Mindset Academy.

Rate it

Presentator

0%