Dick Vanderzaken

Background

Dick Vanderzaken heeft net als vele 4EVER49 DJ’s een verleden als DJ op radio en in discotheken.

In de jaren ’80 was Dick mede-oprichter van Free Radio Rotterdam (FRR). Dit was een Rotterdams illegaal radio station waar hij onder de DJ naam Dick van der Lee meerdere programma’s heeft gepresenteerd. Koffiedik was zijn programma op zaterdagmorgen van 10.00 -12.oo uur en heeft hiervan ruim 400 afleveringen gepresenteerd. Gedurende de periode bij FRR heeft Dick samengewerkt met Pierre van der Stappen, Mark van Dalen, Harald Bos, Klaas van ‘t Hof en Jo de Graaf. Naast FRR heeft Dick ook jarenlang als DJ gewerkt in Discotheek Alcazar in Puttershoek. Daarnaast heeft Dick met zijn stem Voice-Overs gedaan voor allerlei lokale- en nationale radio commercials, promo’s en jingles.

Rond zijn 24e jaar is Dick gestopt met zijn DJ activiteiten om zich te kunnen focussen op zijn werkzaamheden in de wereld van marketing en communicatie. Dick is een van de oprichters/partners van één van de grotere omni-channel marketing buro’s in Nederland. Daar heeft hij als consultant voor vele (inter)nationale A-merken marketing strategieën ontwikkeld en gerelaiseerd. Daarnaast was hij in de lead voor het definiëren en uitrollen van de Buy & Build strategie. In 2017 bestond de groep uit circa 350 specialisten binnen de marketing buro’s in Rotterdam, Amsterdam, Breda en Dubai. In 2017 is het bedrijf verkocht aan een wereldwijde marketing groep om de internationale klanten nog beter te kunnen bedienen. Dick is als CSO in 2018 afgetreden uit de board. Maar Dick zit niet stil en zit in meerdere bedrijven als oprichter, aandeelhouder of in de raad van advies. Tevens staat Dick in het land met optredens van DIX Party Masters, als presentator/dagvoorzitter en doet regelmatig voice-overs voor TV programma’s, radio commercials en bedrijfsvideo’s.

Op dit moment werkt Dick achter de schermen van 4EVER49 aan de groeistrategie en verdere professionalisering van de organisatie en marketing/sales. In de toekomst zal bij gelegenheid Dick ook te horen zijn op 4EVER49 Radio met een leuk programma en/of als voice-over.

Rate it

Marketing

0%